ПАРОВА СИСТЕМА
Для нас якість — це продукт, який перевершує очікування
Розробка проектної документації
Виготовлення і поставка обладнання
Виконання монтажних робіт
Виконання пускових та налагоджувальних робіт
Ефективне та надійне рішення
Майбутнє Парових Котельних Систем
Розвиток парових котельних систем безперервно розвивається, водночас особливу увагу приділяють енергоефективності, скороченню викидів і цифровізації.
Майбутні парові котельні ще більше покладатимуться на стійкі види палива та гібридні енергетичні системи для забезпечення ефективного енергопостачання.

Парові Котли
Виходячи з ваших потреб у виробництві пари, ми можемо надати вам індивідуальні рішення, які відповідатимуть цим потребам, забезпечуючи при цьому більшу економію енергії, підвищену безпеку і надійність.
Як жаротрубні, так і змієвикові парові котли мають одну й ту саму мету: виробляти «суху» насичену пару для максимального доставлення тепла споживачеві. Обидва типи котлів працюють за одними й тими самими основними принципами, в яких вода перебуває в обмеженому просторі й нагрівається шляхом спалювання джерела палива. Енергія згоряння передається від полум'я до води за допомогою випромінювання і теплопровідності, нагріваючи воду і зрештою піднімаючи пару. Однак засоби нагрівання води до точки «сухої» пари помітно різняться.

Парові жаротрубні котли
Жаротрубні парові котли є найбільш традиційною технологією для виробництва насиченої пари, гарячої води під високим тиском або перегрітої пари для цілого ряду виробництв.
Пара виробляється шляхом нагрівання великого об'єму води в барабані під тиском за допомогою гарячих газів, які утворюються при спалюванні рідкого або газоподібного палива, що циркулює по занурених трубах.

Парові котли змійовикового типу
Котли змійовикового типу стали найкращим вибором для виробництва пари, і їхня популярність буде зростати; і це не дивно, якщо врахувати їхні численні переваги. Вони не тільки більш енергоефективні, простіші та безпечніші в експлуатації, але й дуже швидко виробляють пару - від трьох хвилин від холодного запуску до повної потужності. Цей останній аспект має важливе значення, коли технологічний процес має переривчастий характер або запускається і зупиняється щодня.
Для чого найкраще підходять ці котли?
Незважаючи на те, що спостерігається поступовий відхід від технології парогенерації як найпопулярнішого методу промислового технологічного нагріву, існує безліч сфер застосування, де парові котли не можуть бути використані:
Там, де одночасно потрібен як прямий, так і непрямий нагрів
Там, де потрібне передання тепла при постійній температурі з високою швидкістю
Для нагріву великих об'ємів технологічної гарячої води за рахунок стабільної та ефективної теплопередачі парових котлів за нижчих температур.

Пивоварне виробництво
Пар і гаряча вода для затирання солоду, зціджування, кип'ятіння сусла, фільтрації, пастеризації та деалкоголізації, а також для очищення і стерилізації пляшок і кег.

Виробництво напоїв
Гаряча вода і пар для флеш-/тунельної пастеризації, дистиляції, стерилізації, розливу та очищення.

Молокозаводи
Пар для ультрависокотемпературного оброблення, пастеризації, стерилізації, термічного оброблення, для виробництва сироватки, сиру та сушіння сухого молока, а також для процесів очищення, зокрема CIP.

Масло-/жирокомбінати
Пар і гаряча вода для таких процесів, як пресування/екстракція, знесмолювання, освітлення, випаровування, а також дезодорування, сушіння і затвердіння.

Виробництво цукру/крохмалю
Вироблення пари для таких процесів, як нагрівання, екстракція, випарювання і кристалізація, часто при комбінуванні двох джерел енергії у вигляді тепла і електрики.

Виробництво кондитерських виробів
Тепло і пара для різних процесів випікання; обсмажування, темперування і конширування шоколаду; обробка і переробка цукрової маси; очищення обладнання.

Виробництво консервів
Пар для пастеризації та стерилізації бляшаної та скляної тари, наприклад, в автоклавах. Гаряча вода для тушкування та варіння.

Виробництво кормів
Гаряча вода для тушкування і варіння. Пар для консервування та стерилізації, для екструзії та сушіння.